Nieuwe eigenaar EarlOrange.com v.a. 23 juli 2022

Overname-earlorangecom

Met gemengde gevoelens willen wij je bij deze informeren over de overname van onze webshop EarlOrange.com. Ruim 2,5 jaar hebben we de webshop opgebouwd en met veel liefde gerund.

We voelen dat EarlOrange.com toe is aan een volgende stap. Na lang wikken en wegen hebben we besloten om de volgende stap niet zelf te zetten, maar op zoek te gaan naar een opvolger die onze webshop verder wil zetten. We zien in Monique Jacobs Poweleit en Nico Poweleit de ambitie om EarlOrange.com naar een volgende stap te brengen.

Naast thee hebben wij nog een andere grote passie, namelijk reizen. Wij gaan na de overdracht meer tijd besteden aan deze passie. Onze ambitie is om zo veel mogelijk werelddelen te gaan bezoeken. Deze ambitie bleek in de weg te staan met het runnen van onze webshop. Wanneer we reizen kunnen we onmogelijk de service blijven verlenen en bestellingen op tijd leveren. Daarom hebben we besloten om onze webshop over te dragen aan een nieuwe eigenaar. Monique en Nico zullen als nieuwe eigenaar de webshop vanaf aanstaande zaterdag - 23 juli 2022 - van ons overnemen.

Monique en Nico zijn ook echte liefhebbers van losse thee. Uit de gesprekken die we met hen hadden, kunnen we ook hun passie en enthousiasme voelen om de reis van EarlOrange.com voort te zetten.

“We hebben ontzettend veel zin om dit nieuwe avontuur aan te gaan. EarlOrange.com is een mooi bedrijf, we gaan ons uiterste best doen om deze reis tot een succes te maken en nog meer mooie theesoorten te ontdekken en met jullie te delen. Groetjes, Nico en Monique”

Je kunt dus blijven winkelen op EarlOrange.com en genieten van de beste kwaliteit losse thee en theecadeaus. Mocht je na de overdracht van de webshop geen nieuwsbrief meer willen ontvangen, dan heb je het recht om je uit te schrijven uit het mailingbestand. Uiteraard hopen we dat je ook van de nieuwe eigenaar de nieuwsbrief wilt blijven ontvangen.

We willen je heel hartelijk danken voor het vertrouwen dat je had in ons en onze webshop.

Met vriendelijke groet,

Ricardo en Sid

NOTE: Wil je bestellingen ruilen of retourneren? Bestellingen tot en met vrijdag 22 juli 23.59 uur zullen nog door ons worden verwerkt. Voor retourneren of vragen over deze bestellingen kun je tot en met 14 dagen na aankoop nog bij ons terecht op info@earlorange.com of 0612479889.

--

Geniet-van-losse-thee-summer-sales

It’s Summer Time! Vier de zomer met de lekkerste losse thee en de mooiste thee accessoires. Speciaal voor jou als nieuwsbrieflezer bestel je nu jouw favoriete producten met 22% korting. Vul de onderstaande kortingscode in tijdens het afrekenen en de korting wordt automatisch verrekend. Deze korting is geldig tot en met 22 juli 2022 en geldig op ons gehele assortiment, met uitzondering van de theepakketten.

Kortingscode: ZOMER2022

  Bestel nu  

1 reactie

  • Bedankt en succes!

    Harriët

Laat een reactie achter