Koffiebonen van Café Cult

Blog over koffiebonen van Café Cult

Meesterbranders van Café Cult uit Hamburg verfijnen in hun eigen branderij eersteklas ongebrande koffiebonen tot uitmuntende premium koffies. Alle koffiebonen worden rechtstreeks uit het land van herkomst geïmporteerd. Een goede relatie met de koffieboeren staat hierbij voorop.

Café Cult staat sinds 2004 voor maximaal koffiegenot. Voor hun koffies worden alleen de beste ongebrande koffiebonen van over de hele wereld gebruikt om ze vervolgens in hun eigen drumbranders op traditionele wijze te branden. Van biologische koffies tot nieuw ontdekte rariteiten rechtstreeks uit de landen van herkomst. 

Bekijk-hier-alle-koffiebonen-van-cafecult.nl

Direct contact met de koffieboer

Café Cult heeft een netwerk dat tot ver in de bron reikt en zorgen voor direct contact met de eigenaren van de koffieplantages. Alleen hier vinden ze de voortreffelijke kwaliteiten voor hun premium koffies. Café Cult is bereid om hiervoor prijzen te betalen die ver boven het wereldmarktniveau liggen.

Traditioneel gebrand

De premium koffies van Café Cult worden nog traditioneel langzaam gebrand bij lage temperaturen in gasgestookte drumbranders. Ze kiezen er bewust voor om de industriële 'shock-roasting' niet toe te passen. Bij deze snelle methode van branden gaat namelijk veel smaak verloren.

Elke variëteit vereist een andere mate van roosteren. Daarom worden de koffies van Café Cult nog steeds "met de hand" gebrand. Na het branden worden de koffies snel en voorzichtig gekoeld met koude frisse lucht. Er wordt geen gebruikgemaakt van water om te koelen, dit heeft namelijk een negatieve invloed op de houdbaarheid van de koffie.

Al deze keuzes zorgen ervoor dat de koffie van Café Cult behoort tot een van de beste kwaliteiten gebrande koffiebonen op de wereldmarkt.

Uiterst verse koffie

Café Cult let niet alleen op een eersteklas teelt, omdat alleen de beste teelt kan leiden tot een kwalitatief hoogstaand resultaat, maar ook op de absolute versheid van de ongebrande koffie wanneer deze in Duitsland aankomt. Na het branden en koelen worden de koffiebonen met zorg verpakt.

Alle koffiespecialiteiten van Café Cult zijn verpakt in luchtdichte verpakking om de smaak en het aroma uiterst vers te houden. Na het openen kun je de verpakking ook weer goed afsluiten door de handige sluitstrip.

 

Er gaan compleet nieuwe smaakwerelden open voor de koffiedrinker bij het drinken van de premium koffie van Café Cult. Wij zijn er zeker van: de smaak en het aroma van de deze uitzonderlijke, topkwaliteit koffies zullen je snel een overtuigde Café Cult drinker maken. Probeer het zelf!

 

BEKIJK OOK

Bekijk hier al onze koffiebonen van Café Cult

Stuur een kaartje met de lekkerste losse thee cadeau

 

47 comments

 • Lastly, a doubt that im irascible about. I cause made an appearance for https://atexty.org

  JoshuaWrela
 • I am time again to blogging and i absolutely enjoy your content https://sites.google.com/view/ooyna/oyun/papci-oyunu

  MarkusNeund
 • I recently realized your website the other daytime and that i happen to be following https://sites.google.com/view/iogms/game/wormate-io

  AndrewMub
 • Certainly with your thoughts here and that i tenderness your blog! https://sites.google.com/view/iogms/game/lordz-io

  Jesseknone
 • This is actually fascinating, You are a jolly wizard blogger. https://sites.google.com/view/iogms/game/betrayal-io

  RamonLaw

Leave a comment