Free postcard with your personal note for each order! 💌

6 tips for a romantic high tea during Valentine's Day (in Dutch)

6 tips voor een onvergetelijke high tea tijdens Valentijnsdag

 

Dit jaar zal ook Valentijnsdag er anders uitzien dan andere jaren. Het goede nieuws is dat je ook thuis romantisch kunt genieten met jouw valentijn. Je hoeft niet door de regen en je hebt de temperatuur zelf in handen. Het belangrijkste voor jouw valentijn is dat je je geliefde eens goed verrast en verwent. Maak het jezelf ook niet te moeilijk, je moet er zelf natuurlijk ook van genieten.

Met deze 6 tips organiseer je zelf eenvoudig een warme en gezellige high tea voor jouw valentijn:

1. Romantische aankleding voor Valentijnsdag

Het is belangrijk om je valentijn te verrassen. De aankleding speelt een belangrijke rol. Zet een mooi boeket bloemen op tafel en steek de kaarsjes aan. Ook al is het nog licht buiten, met kaarsjes op tafel ben je zo in de juiste romantische stemming. Dek de tafel netjes en presenteer al het eten en de thee net alsof je in een restaurant zit. Dus geen verpakkingen op tafel.

2. De juiste valentijnsmuziek

Wat is de juiste muziek voor Valentijnsdag? Het hangt natuurlijk van je eigen smaak af. Wij raden aan om in ieder geval muziek op te zetten waar niet in gezongen wordt. Loungemuziek is perfect voor een juiste romantische sfeer voor valentijn.

3. Valentijnsdag zonder telefoon

Je kunt nog zo je best hebben gedaan, de romantische Valentijns-sfeer is direct weg wanneer je de hele tijd op je telefoon zit te koekeloeren. De telefoon heb je dan ook het best niet binnen handbereik. Wees gerust, de wereld zal niet vergaan op Valentijnsdag. Maak er een telefoonloze dag van. Je valentijn zal het zeker waarderen.

4. De beste high tea snack voor valentijn

Bij een high tea voor jouw valentijn mag uiteraard geen stukje chocola ontbreken. Het mooiste zijn chocoladehartjes, maar andere vormen van chocola zijn natuurlijk ook lekker. Daarnaast is een chocolaatje natuurlijk niet genoeg. Zorg voor lekkere en goed belegde broodjes. Het liefst zijn de broodjes natuurlijk niet belegd met broodbeleg waar je een slechte adem door krijgt...

5. Losse thee voor Valentijnsdag

Bij een high tea hoort natuurlijk goeie en lekkere thee. Begin de high tea met misschien wel de meest bijzondere thee voor valentijn: de Oolong thee met chocola en truffel. In deze thee zitten ook gekleurde suikerhartjes. Met deze losse thee voor valentijn verover je het hart van jouw valentijn meteen!
Daarna kun je de volgende thee zetten. Met de thee Misty Green & Rozen geniet je van een heerlijk fruitige losse thee. In deze losse thee zitten rozenblaadjes, een hele romantische thee dus.
Om de high tea af te sluiten kun je nog een derde kopje thee zetten, de kruidenthee Verfrissende thee. In deze thee zit pepermunt en citroengras. Ideaal om te drinken na het eten om je adem te verfrissen...

 

6. Gespreksstof tijdens Valentijnsdag

Waar moet je het tijdens de high tea op Valentijnsdag met je valentijn over hebben? Vermijd zware onderwerpen. Hou het luchtig en blik terug op jullie leuke momenten. Hier een aantal onderwerpen waar je het over kunt hebben tijdens je high tea voor valentijn:

– Wat was het eerste dat je opviel aan je valentijn toen je elkaar voor het eerst ontmoette?
– Wat maakt jouw valentijn zo bijzonder voor jou?
– Wat vond je het leukst op je eerste date?
– Wat maakte je zenuwachtig op je eerste date?
– Herinner je je de eerste keer dat je jouw valentijn kuste? Wat ging er toen door je heen?
– Herinner je je de eerste keer dat je samen sliep? Hoe was het?
– Wat is een ongemakkelijk intiem moment dat je niet zou willen herbeleven, maar waar je nu om kunt lachen?
– Hoe is je valentijn ten goede veranderd sinds je elkaar voor het eerst ontmoette?

Met deze tips hopen we dat je een onvergetelijke Valentijnsdag zult beleven. We wensen iedereen een fijne Valentijnsdag!

 

 

LEES OOK:
  

Blog: Chai Latte thee maken? Zo maak je een echte Chai Latte

 

Matcha cake maken? Lees hier het recept voor een Matcha Sponge Cake

 

Meer thee tips en bakrecepten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Leave a comment