Top 5: Mijn favoriete thee voor een regenachtige dag

Onze favoriete top 5 losse thee voor een regenachtige dag

Net een stortbui over je heen gekregen? Dan is een kopje thee een must om weer even lekker op te warmen! Zet jezelf comfortabel achter het raam, met een deken om je heen én een kopje thee in je hand. Er is niets lekkerder dan een kopje thee drinken terwijl het regent.

De ene thee is lekkerder wanneer je de thee ijskoud drinkt, de ander wanneer je deze warm drinkt en weer andere thee is het lekkerst op een druilige regendag. Dit is mijn top 5 favoriete thee op regenachtige dagen...

1. Chai Latte

Met de lekker pittige thee Chai Latte heb je het zo weer warm. Deze blend is gemaakt met zwarte thee, kardemom, kaneel en gember, waardoor het de meest smaakvolle chai thee is die je kunt vinden. Je kunt deze thee zowel met als zonder toevoeging van melk drinken. Ook een lepeltje honing zal goed smaken in deze thee.

2. Oolong thee met chocoladesmaak

Liever niet te pittig, maar is het wel nodig om even op te warmen na die hoosbui over je heen te hebben gekregen? Deze Oolong thee smaakt lekker zoet naar amandel, romig, zoet gebak, chocolade en vanille.

3. Zwarte thee - Earl Grey Extra Forte

Earl Grey thee is misschien wel dé thee die altijd lekker smaakt. De citrusachtige smaak van bergamot is ook een absolute aanrader op regenachtige dagen. Aan deze Earl Grey thee hebben we extra bergamotolie toegevoegd en ook extra sterk smakende zwarte thee gebruikt. Een extra sterke Earl Grey thee dus...

4. Groene thee - Nutty Professor

Deze verrassende thee is al bijzonder, omdat deze zowel groene thee als witte thee bevat. Maar de thee Nutty Professor is nog bijzonderder door de toevoeging van stukjes amandel en pistachenoten. Onze theesommelier omschrijft deze thee als: "De milde smaak van de delicate samenstelling is een intensief feest voor de zintuigen." En een feestje kun je wel gebruiken op zo'n regenachtige zomerdag.

5. Rooibos - Slaap Lekker

Net voor het slapen gaan doorweekt thuisgekomen? Dan is de theïnevrije thee 'Slaap Lekker' (cafeïne in thee) een aanrader. Gezellig, knus op de bank luisterend naar de regen buiten... Ik weet niet of er een betere manier is om in slaapmodus te komen dan met deze thee!


Wat is jouw favoriete manier om thuis weer even op te warmen nadat je door de regen bent overvallen? We horen het graag in de comments hieronder.

Wat voor weer het ook is, maak er een mooie dag van met een vers kopje thee. Enjoy!

 

LEES OOK: 

Alcoholvrije Mojito maken? Zo maak je een Mojito Mocktail met thee.

Lekker voor bij de thee: Recept voor het maken van Spritsen.

Inspiratie opdoen? Ontvang onze gratis nieuwsbrief met leuke weetjes over thee én leuke bakrecepten voor bij de thee. Schrijf je hier in.

3 reacties

  • Leuke tips! Ik heb ze bijna allemaal besteld, alleen niet de chai latte. Die tip bewaar ik voor de winter :-)

    Cindy
  • Ik heb de chai latte thee sinds vandaag in huis en ik ben fan. lekkere combinatie. Die oolong thee met chocola klinkt ook lekker. Volgende keer :-)

    PetraVS
  • Nutty Professor en Slaap lekker zijn alvast goedgekeurd! Die had ik al geprobeerd en zijn heel lekker. Ben zelf niet zo van de zwarte thee, maar die oolong met chocola klinkt wel heel interessant. Bedankt voor de leuke tip

    Anoniem

Laat een reactie achter