Hulp en contact

Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Op zoek naar een antwoord? Lees hieronder het antwoord op veel gestelde vragen.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Stuur je vraag via ons contactformulier
of neem contact met ons op via WhatsApp.

Earl Orange werkt uitsluitend samen met betrouwbare thee-importeurs in Europa voor het inkopen van thee en ingrediënten van hoge kwaliteit van over de hele wereld. Onze thee-importeurs moeten kunnen aantonen dat zij eerlijk en zuiver handel drijven. De thee-importeurs waar wij mee samenwerken doen controles op de theeplantages. Hierbij controleren ze onder andere op goede arbeidsomstandigheden voor de theeplukkers en of de theeproducent de thee duurzaam en met bescherming van het ecosysteem verbouwt.

We hebben elke thee die we aanbieden in onze webshop geproefd en geëvalueerd om ervoor te zorgen dat alle beschrijvingen zo nauwkeurig mogelijk zijn. Al onze thee komt rechtstreeks bij de importeur vandaan. Wij controleren en verpakken de thee met grote zorgvuldigheid.

We hopen dat je zult genieten van onze hoogwaardige kwaliteit losse thee!

Bij Earl Orange doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. We verzenden je bestelling binnen 2 werkdagen na je bestelling. Afhankelijk van de bezorgregio rekenen we de onderstaande verzendkosten:

Nederland:
• Gratis verzending voor alle bestellingen met theepakket (binnen Nederland).

Voor alle overige bestellingen :

• Bestelwaarde €30,- of hoger = GRATIS VERZENDING.

• Bestelwaarde lager dan €30,- = €4,95 voor elke bestelling.

Levertijd: de levertijd binnen Nederland is normaalgesproken 2-3 werkdagen. In sommige gevallen kan er vertraging optreden aan de kant van de vervoerder. Hier hebben we helaas geen invloed op. Als je je bestelling na 4 werkdagen nog niet hebt ontvangen in Nederland, neem dan contact met ons op. We nemen dan contact op met de vervoerder om na te gaan waar de bestelling is en wanneer deze wordt geleverd.

België:
•€9,95 voor elke bestelling.

• Bestelwaarde lager dan €35,- = €6,95 voor elke bestelling.

Levertijd: de levertijd naar België duurt normaalgesproken tussen de 2-5 werkdagen, in sommige gevallen kan het langer dan 5 werkdagen duren voor de bestelling wordt bezorgd. Als u uw producten binnen enkele dagen in België wilt ontvangen, neem dan eerst contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst.👈

Duitsland:
•€14,00 voor elke bestelling.

Levertijd: de levertijd naar Duitsland duurt normaalgesproken tussen de 2-5 werkdagen, in sommige gevallen kan het langer dan 5 werkdagen duren voor de bestelling wordt bezorgd. Als u uw producten binnen enkele dagen in Duitsland wilt ontvangen, neem dan eerst contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst. 👈

Hele wereld:

We verzenden over de hele wereld. Kosten voor verzendingen naar andere landen is op aanvraag.

We streven ernaar om producten zo getrouw mogelijk af te beelden en te omschrijven. Is het product toch niet helemaal naar wens? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren, met uitzondering van thee. Thee is een voedingsproduct en mag niet worden teruggenomen. Twijfel je of je de betreffende thee wel lekker zult vinden? Bestel dan eerst een proefzakje.

Overige producten kunnen vanuit België, Duitsland en Nederland als volgt gratis worden geretourneerd:
• Meld ons je retour binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling via je account of via het retourformulier.
• Wij versturen je zo snel mogelijk een retourlabel (uiterlijk 2 werkdagen).
• Print het retourlabel uit.
• Stop de producten die je wil retourneren terug in de originele verpakking. Verpak het product in de verzenddoos waarin je het product hebt ontvangen of in een andere stevige doos.
• Plak het retourlabel op de verzenddoos en geef het pakket af bij een locatie van de aangegeven retourverwerker. 

Zodra we je retour hebben ontvangen zullen we dit aan je bevestigen en de terugbetaling binnen 14 dagen verwerken.

Klik hier om naar het retourformulier te gaan.

In de meeste standaard zakjes losse thee, kruiden- en/of fruitmelanges zit 50 gram en in de grote zakjes 100 gram. Sommige soorten thee en melanges zijn zo licht dat deze minder gram bevatten. Er zit echter altijd genoeg thee, kruiden en/of fruit in een zakje voor minimaal 30 kopjes thee in een standaard zakje en in een groot zakje minimaal voor 60 kopjes thee.

Goed om te horen dat je blij bent met de verrassing! Je kunt eenvoudig meer van deze thee bestellen door op onze website het nummer van de thee in het zoekveld te typen. Het nummer staat op het label van elk zakje en begint met ET0...

Kun je de juiste thee toch niet vinden? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of via WhatsApp. Dan zoeken we samen naar jouw favoriete thee!Het antwoord op je vraag niet gevonden? Stuur ons je vraag via ons contactformulier
of neem contact met ons op via WhatsApp.