Gratis wenskaartje met jouw eigen tekst 💌

Hulp en contact

Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Op zoek naar een antwoord? Lees hieronder het antwoord op veel gestelde vragen.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Stuur je vraag via ons contactformulier
of neem contact met ons op via WhatsApp.

Earl Orange werkt uitsluitend samen met betrouwbare thee-importeurs in Europa voor het inkopen van thee en ingrediënten van hoge kwaliteit van over de hele wereld. Onze thee-importeurs moeten kunnen aantonen dat zij eerlijk en zuiver handel drijven. De thee-importeurs waar wij mee samenwerken doen controles op de theeplantages. Hierbij controleren ze onder andere op goede arbeidsomstandigheden voor de theeplukkers en of de theeproducent de thee duurzaam en met bescherming van het ecosysteem verbouwt.

We hebben elke thee die we aanbieden in onze webshop geproefd en geëvalueerd om ervoor te zorgen dat alle beschrijvingen zo nauwkeurig mogelijk zijn. Al onze thee komt rechtstreeks bij de importeur vandaan. Wij controleren en verpakken de thee met grote zorgvuldigheid.

We hopen dat je zult genieten van onze hoogwaardige kwaliteit losse thee!

Bij Earl Orange doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. We verzenden je bestelling binnen 2 werkdagen na je bestelling. Afhankelijk van de bezorgregio rekenen we de onderstaande verzendkosten:

Nederland:
• Bestelwaarde €25,- of hoger = GRATIS VERZENDING.
• De samengestelde theepakketten worden gratis verzonden indien dit staat aangegeven bij de genoemde prijs van het pakket (Incl. verzendkosten)
• €4,95 voor elke bestelling (inclusief de herhalingsbestellingen) die lager is dan €25,-.

België en Duitsland:
• Bestelwaarde €35,- of hoger = GRATIS VERZENDING.
• €6,95 voor elke bestelling (inclusief de herhalingsbestellingen) die lager is dan €35,-.

We verzenden over de hele wereld. Kosten voor verzendingen naar andere landen is op aanvraag.

We streven ernaar om producten zo getrouw mogelijk af te beelden en te omschrijven. Is het product toch niet helemaal naar wens? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren, met uitzondering van thee. Thee is een voedingsproduct en mag niet worden teruggenomen. Twijfel je of je de betreffende thee wel lekker zult vinden? Bestel dan eerst een proefzakje.

Overige producten kunnen vanuit België, Duitsland en Nederland als volgt gratis worden geretourneerd:
• Meld ons je retour binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling via je account of via het retourformulier.
• Wij versturen je zo snel mogelijk een retourlabel (uiterlijk 2 werkdagen).
• Print het retourlabel uit.
• Stop de producten die je wil retourneren terug in de originele verpakking. Verpak het product in de verzenddoos waarin je het product hebt ontvangen of in een andere stevige doos.
• Plak het retourlabel op de verzenddoos en geef het pakket af bij een locatie van de aangegeven retourverwerker. 

Zodra we je retour hebben ontvangen zullen we dit aan je bevestigen en de terugbetaling binnen 14 dagen verwerken.

Klik hier om naar het retourformulier te gaan.

In de meeste standaard zakjes losse thee, kruiden- en/of fruitmelanges zit 50 gram en in de grote zakjes 100 gram. Sommige soorten thee en melanges zijn zo licht dat deze minder gram bevatten. Er zit echter altijd genoeg thee, kruiden en/of fruit in een zakje voor minimaal 30 kopjes thee in een standaard zakje en in een groot zakje minimaal voor 60 kopjes thee.

Ben je ook uitgekeken op het standaard thee-assortiment uit het schap van de supermarkt? En wil je nieuwe thee proberen, maar weet je niet welke smaken je moet kiezen? Dan is het Theepakket Surprise Box echt iets voor jou!

Met het Theepakket Surprise Box van Earl Orange ontvang je elke maand een verrassingspakket met verschillende smaken losse thee.

Bij Earl Orange is thee onze passie. Elke maand kiezen we lekkere thee om je te verrassen: van seizoensgebonden thee tot thee die je het hele jaar door kunt drinken.

De eerste betaling doe je bij het uitchecken in onze webshop. Daarna sturen we je elke maand een betaalverzoek daags voor we de nieuwe theepakketten samenstellen. De betaalverzoeken worden verwerkt door onze betalingsdienstverlener Stripe. Na betaling sturen we jou het nieuwe Theepakket Surprise Box binnen enkele dagen op.

Nee! Het gemakkelijke aan het Theepakket Surprise Box is dat je elke maand opnieuw kunt beslissen of je het pakket wilt ontvangen of niet. Even een maand geen Theepakket Surprise Box ontvangen? Betaal het betaalverzoek dan niet, het is geen verplichting. We noteren je bestelling pas na betaling.

Wil je de mailings met betaal-/bestelverzoeken toch helemaal stoppen? Je kunt je bij elk betaalverzoek uitschrijven. 

Wil je voor langere tijd pauzeren of wil je de inhoud van het Theepakket Surprise Box wijzigen? Dan kun je dit eenvoudig aan ons doorgeven via je account. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag en kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of via WhatsApp.

Goed om te horen dat je blij bent met de verrassing! Je kunt eenvoudig meer van deze thee bestellen door op onze website het nummer van de thee in het zoekveld te typen. Het nummer staat op het label van elk zakje en begint met ET0...

Kun je de juiste thee toch niet vinden? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of via WhatsApp. Dan zoeken we samen naar jouw favoriete thee!

Met het Theepakket Surprise Box geniet je elke maand weer van een nieuwe selectie van de beste losse thee van over de hele wereld. We sturen je elke maand een betaalverzoek via onze betalingsdienstverlener Stripe. Na betaling is je bestelling geplaatst. Het pakket wordt daarna binnen elke dagen naar jou verzonden.

Een Theepakket Cadeau Box is een pakket om cadeau te geven. Je kunt zelf kiezen hoelang je de Theepakket Gift Box aan jouw dierbare wilt geven en betaalt in één keer de totale kosten voor de gekozen periode (1 keer tot 12 maanden 1 keer). Na de geselecteerde periode stopt de levering automatisch, zonder dat jij noch de ontvanger actie hoeft te ondernemen. Ook leuk: bij de eerste levering kunnen we een persoonlijke boodschap toevoegen!Het antwoord op je vraag niet gevonden? Stuur ons je vraag via ons contactformulier
of neem contact met ons op via WhatsApp.