Veelgestelde vragen

Ben je ook uitgekeken op het standaard thee-assortiment uit het schap van de supermarkt? En wil je nieuwe thee proberen, maar weet je niet welke smaken je moet kiezen? Dan is de Theevrienden Surprise Box echt iets voor jou!

Met de Theevrienden Surprise Box van Earl Orange ontvang je elke maand een verrassingspakket met verschillende smaken losse thee.

Bij Earl Orange is thee onze passie. Elke maand kiezen we lekkere thee om je te verrassen: van seizoensgebonden thee tot thee die je het hele jaar door kunt drinken. Het enige wat je hoeft te doen is 3 vragen te beantwoorden op de aanmeldpagina van de Theevrienden Surprise Box, dan doen wij de rest.

De eerste betaling doe je bij het uitchecken in onze webshop. Daarna sturen we je elke maand een betaalverzoek daags voor we de nieuwe Theevrienden Surprise Box samenstellen. De betaalverzoeken worden verwerkt door onze betalingsdienstverlener Stripe. Na betaling sturen we jou de nieuwe Theevrienden Surprise Box binnen enkele dagen op.

Nee! Het gemakkelijke aan de Theevrienden Surprise Box is dat je elke maand opnieuw kunt beslissen of je het pakket wilt ontvangen of niet. Even een maand geen Theevrienden Surprise Box ontvangen? Betaal het betaalverzoek dan niet, het is geen verplichting. We noteren je bestelling pas na betaling.

Wil je de mailings met betaal-/bestelverzoeken toch helemaal stoppen? Je kunt je bij elk betaalverzoek uitschrijven. 

Wil je voor langere tijd pauzeren of wil je de inhoud van de Theevrienden Surprise Box wijzigen? Dan kun je dit eenvoudig aan ons doorgeven via je account. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag en kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of via WhatsApp.

Goed om te horen dat je blij bent met de verrassing! Je kunt eenvoudig meer van deze thee bestellen door op onze website het nummer van de thee in het zoekveld te typen. Het nummer staat op de achterkant van elk zakje en begint met ET00.... De thee wordt dan los van de Theevrienden Surprise Box verzonden. 

Kun je de juiste thee toch niet vinden? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of via WhatsApp. Dan zoeken we samen naar jouw favoriete thee!

Met de Theevrienden Surprise Box geniet je elke maand weer van een nieuwe selectie van de beste losse thee van over de hele wereld. We sturen je elke maand een betaalverzoek via onze betalingsdienstverlener Stripe. Na betaling is je bestelling geplaatst. Het pakket wordt daarna binnen elke dagen naar jou verzonden.

Een Theevrienden Gift Box is een pakket om cadeau te geven. Je kunt zelf kiezen hoelang je de Theevrienden Gift Box aan jouw dierbare wilt geven en betaalt in één keer de totale kosten voor de gekozen periode (1 maand – 4 maanden). Na de geselecteerde periode stopt de levering automatisch, zonder dat jij noch de ontvanger actie hoeft te ondernemen. Ook leuk: bij de eerste levering kunnen we een persoonlijke boodschap toevoegen!Theevrienden Surprise Box

Drink je graag losse thee maar kun je niet kiezen tussen al die lekkere smaken? Laat je verrassen door onze Theevrienden Surprise Box! Elke maand een nieuwe selectie van de hoogste kwaliteit losse thee.

OMHOOG