Earl Orange is het online theehuisje van Ricardo Husson en Sidney Lin. Wij houden van genieten en gezellig tafelen, vooral met als middelpunt op tafel; een heerlijke pot thee!

Thee bestaat er in vele soorten en smaken. Iedere theewinkel heeft naast de gewone basissmaken ook verscheidene speciale smaken. Wij zijn altijd nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe smaken losse thee die ons en onze tafelgasten verrassen. We hebben dan ook als doel voor onze webwinkel om geregeld nieuwe smaken hoogwaardige kwaliteit losse thee toe te voegen aan het assortiment. Zo kan ook jij je gasten eindeloos blijven verrassen.

Bij Earl Orange proberen we alle smaken thee eerst zelf uit voordat we deze goedkeuren en de thee in onze webwinkel aanbieden. Op onze sociale mediakanalen houden we jullie op de hoogte van nieuwe smaken losse thee en heerlijke recepten voor bij de thee.

Wil je ook genieten van de vele smaken hoogwaardige losse thee uit het assortiment van Earl Orange? Klik dan hier om naar onze selectie losse thee te gaan of hier om je aan te melden voor het "Theevrienden Surprise Box"-programma.

Heb je vragen of wil je meer weten over Earl Orange? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag in het Nederlands, Engels of Chinees.

Groet,
Ricardo Husson en Sidney Lin

OMHOOG