Top 7: Herfst theesmaken die je moet proberen

Top 7: Herfst theesmaken die je moet proberen

Begint het eindelijk lekker weer te worden, is het alweer bijna herfst! Hoewel we nu nog het liefst een ijsthee drinken, klampen we ons straks tijdens de regenachtige herfstdagen weer vast aan een warme mok thee. Hieronder vind je onze favoriete losse thee voor in de herfst.

In het najaar tijdens de herfst drinken wij het liefst losse thee die ons warmte geeft. We hebben de klassiekers waar je zeker houdt, zoals Masala Chai Latte. Ook hebben we dit jaar een aantal nieuwelingen aan ons assortiment toegevoegd waarvan we denken dat je ze lekker zult vinden.

Lees verder om onze smaken herfstthee te ontdekken! Sla je favoriete herfstthee weer in of vind jouw nieuwe lievelingsherfstthee.

1. Zwarte thee - Engelse Drop [ NIEUW ]

Hou je van Engelse drop? Dan is dit dé losse thee voor jou! De smaak van romige Engelse dropjes trekken jou door de herfstdagen heen. De smaak van Engelse drop komt van de stukjes zoethout en karamel in deze thee.

2. Groene rooibosthee - Autumn Ball - Sinaasappel & Kaneel [ NIEUW ]

Een van onze nieuwste aanwinsten, Autumn Ball, is een herfstachtige melange met groene rooibosthee en de smaak van sinaasappel en kaneel. Deze losse thee barst van de zoetheid van in de boomgaard gerijpte appels, kaneel, sinaasappelschil en vanille voor een zoet, verwarmend brouwsel met slechts een vleugje kruiden.

3. Chai Latte [ POPULAIR ]

Een van de meest populaire losse thee in ons assortiment zijn de kruidige theesmaken Chai Latte. In ons assortiment vind je Chai Latte op basis van groene thee, zwarte thee, rooibos thee en alleen met kruiden. De thee staat erom bekend om met melk te worden gedronken, maar ook zonder toevoeging van melk zijn deze smaken thee erg lekker. De scherpe smaak geeft je extra warmte.

4. Rooibosthee - Sweetheart - Zoete Amandel

Deze losse rooibosthee is nog redelijk nieuw in ons assortiment. De thee doet ons hart sneller kloppen. Sweetheart thee heeft super schattige roze suikerhartjes in de thee die de thee een extra zoete smaak geven. Naast de zoete smaak van de suikerhartjes en rooibosthee proef je ook een nootachtige smaak van de stukjes amandel.

5. Groene thee - Nutty Professor [ SPECIALITEIT ]

Dit is misschien wel dé losse thee waar wij de meest verontwaardigde reacties over krijgen. Nootjes in de thee? Jazeker! Het is een heerlijke smaakmaker in thee. De thee krijgt hierdoor een warme smaak. Onze theesommelier omschrijft onze Nutty Professor thee als: "De milde smaak van de delicate samenstelling is een intensief feest voor de zintuigen."

6. Kruidenthee - Anijszaadjes, venkel en braamblad

Geen herfstthee-compilatie zou compleet zijn zonder een thee met anijs. Anijs is enorm populair tijdens het regenachtige herfstseizoen. Het kruid helpt je om lekker op te warmen. In de traditionele kruidengeneeskunde wordt anijs ook omschreven als kruid dat kan zorgen voor een betere weerstand. In deze losse kruidenthee proef je de zoete, licht pittige smaak van anijs met dropachtige tonen.

7. Oolong thee - Sweetie-Pie - Choco & Amandel

De herfst is ook het seizoen om weer lekker dicht tegen je partner aan te kruipen. Romantisch op de bank met deze lekkere losse oolong thee met hartjes en chocola. De thee smaakt lekker zoet naar romig, zoet gebak, chocolade en vanille.

Wat is jouw favoriete herfstthee? Laat het ons weten in de comments hieronder.

 

LEES OOK:

 

Hoe bewaar je het best losse thee? Welke thee drinken voor het slapen gaan?

Losse thee tips en recepts 

Laat een reactie achter